Social media

Social media biedt een marketing platform voor acties, klantcontact, nieuwsberichten etc. en mag dan ook niet ontbreken in uw online bedrijfsstrategie. No More Chaos verdiept zich voor u in de mogelijkheden van social media en biedt u een op maat gemaakt plan om social media te integreren in uw marketingstrategie.


No more chaos zorgt voor traffic op uw social media sites, dit houdt in dat u wekelijks meerdere berichten geposts krijgt op uw pagina’s. Deze berichten zorgen voor meer naamsbekendheid, onderhouden het klantencontact en creëren meer aandacht voor uw diensten en/of producten met als gevolg steeds meer volgers via uw social media.
Klanten voelen zich verbonden, worden fans en uiteindelijk zorgen deze volgers er ook voor dat u in staat zult zijn om een hoger resultaat te kunnen behalen.
Deze berichten kunnen bestaan uit feiten, kennis delen, nieuws, afbeeldingen van producten en/of het bedrijf maar ook een prachtig platform voor bijvoorbeeld leuke acties! Elk bericht zorgt voor een levendige uitstraling en brengt uw bedrijf ook in direct contact met uw klant.
Dit is een unieke kans welke tegenwoordig niet meer mag en kan ontbreken in uw marketingstrategie.

Wij zorgen ervoor dat u op elke social media site aanwezig bent. Hierbij kijken we naar de toegevoegde waarde van de verschillende sites. Vervolgens zullen we de layout met u bespreken, het aantal en soort berichten dat u wilt zien op de pagina’s en op welke termijn u deze wilt zien. Verder zorgen we ervoor dat er op uw website links komen naar de social media sites, zodat elke bezoeker de mogelijkheid heeft om u te volgen!

Heeft u geen tijd/zin of voldoende kennis om iets te posten op uw Social media sites of wilt u bijvoorbeeld meer volgers genereren op uw Facebook pagina?
No more chaos helpt u hier graag mee.

In samenwerking met onze klanten verzorgen wij de communicatie van uw Facebook pagina’s en andere social media. Ook plannen wij deze in zodat u nooit meer te laat bent met het plaatsen van een post. Uw volgers blijven hierdoor op de hoogte van alle belangrijke zaken, nieuws en acties. Aandacht krijg je door het te geven, dit geldt ook zeker voor bedrijven. Door het regelmatig communiceren met uw klanten via de social media zult u niet alleen meer aandacht ontvangen van uw klant maar ook meer naamsbekendheid creëren!


Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag snel een offerte aan via ons contactformulier!