Waarom je Social Media wél nodig hebt

 

Social-media-research-stats No more chaosWaarom je Social media wél nodig hebt

Sommige van onze clienten waren nog steeds niet overtuigd van de kracht van Social media  wanneer deze wordt geïntegreerd in een marketing strategie. Daarom hebben we de afgelopen maanden een klein onderzoekje gehouden om het tegendeel te bewijzen.

In onze normale situatie proberen wij onze eigen blog wekelijks bij te houden en hiervan meerdere berichten op alle Social media pagina’s te plaatsen. Toen wij ons onderzoek startte in Augustus hebben we minder berichten geplaatst dan normaal. Daarna in September zijn we helemaal gestopt met het plaatsen van berichten om te zien hoeveel bezoekers we dan nog zouden aan trekken naar de website.

Het resultaat was verbluffend; in Juli ,de maand waarin we nog op normale hoeveelheden berichten plaatsten, hadden we meer dan 1000 individuele bezoekers op onze website. In Augustus, toen we minder berichten plaatsten, daalde dit aantal direct naar 850 individuele bezoekers. Het grootste verschil in bezoekers zagen wij in de maand September, toen wij niets meer plaatsten op onze Social media pagina’s, een kleine 390 individuele bezoekers! Zoals je kunt zien is dit bezoekers aantal dus veel lager dan in Juli wat bewijst hoe belangrijk Social media is voor jouw website en online marketing strategie.

Wil jij ook graag jouw Social media up to date houden om meer bezoekers aan te trekken op je website en heb je geen tijd om dit zelf correct te doen? No more chaos helpt je graag met al je Social media activiteiten. Voor meer informatie kun je ons altijd mailen naar info@nomorechaos.nl.